El PTT Dertosa a la Final de la X Concurs Gastronómic de la Carxofa de Benicarló

El dijous 2 de febrer, els estudiants Fatima Hamdi i Ismaïl Ouharda del PTT d’Auxiliar de cuina i serveis de restauració del Dertosa van participar en la Final de la X Concurs Gastronòmic de la Carxofa de Benicarló, on van quedar els dos alumnes classificats entre les vuit millors elaboracions. Els alumnes van competir contra estudiants de GM i GS. 

El Concurs Gastronòmic de la Carxofa, que cada any organitza el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló, ha reunit desenes d’estudiants de cicles formatius de cuina i sala de diferents centres educatius amb l’objectiu de incentivar la creativitat i la innovació, amb la carxofa com a protagonista.

El concurs, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, a més d’altres patrocinadors, ha tingut enguany un jurat de luxe format, en la categoria de cuina, per Jorge Román, Pedro Berja, Guillem Forner i Alejandro Tena. Els alumnes van obtenir un premi de 100 euros per cada elaboració finalista i una caixa de carxofes amb DO de Benicarló 

#pfiCAT #ImpulsFP #SomFP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>