El dijous 2 de febrer, els estudiants Fatima Hamdi i Ismaïl Ouharda del PTT d’Auxiliar de cuina i serveis de restauració del Dertosa van participar en la Final de la X Concurs Gastronòmic de la Carxofa de Benicarló, on van quedar els dos alumnes classificats entre les vuit millors elaboracions. Els alumnes van competir contra estudiants de GM i GS.
El Concurs Gastronòmic de la Carxofa, que cada any organitza el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló, ha reunit desenes d’estudiants de cicles formatius de cuina i sala de diferents centres educatius amb l’objectiu de incentivar la creativitat i la innovació, amb la carxofa com a protagonista.
El concurs, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i del Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, a més d’altres patrocinadors, ha tingut enguany un jurat de luxe format, en la categoria de cuina, per Jorge Román, Pedro Berja, Guillem Forner i Alejandro Tena. Els alumnes van obtenir un premi de 100 euros per cada elaboració finalista i una caixa de carxofes amb DO de Benicarló
#pfiCAT #ImpulsFP #SomFP