L’alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Càtering de Tarragona ha treballat el microprojecte UN MENÚ ENRIQUIDOR!
Aquesta activitat és un Concurs Gastronòmic entre grups homogenis del curs.
S’han treballat els mòduls:
Matemàtiques, per calcular les fitxes tècniques i fer la comanda dels productes necessaris.
TIC, per fer la minuta, pujar les fotografies, comprar on-line i realitzar la invitació als membres del Jurat.
Comunicació, per preparar l’explicació dels plats i les elaboracions.
Anglès, per traduir les minutes.
I sobretot, cuina.. Preelaboració (MFP3034) i Processos culinaris (MFP3035)
Els valors que intervenen en aquest microprojecte:
TREBALL EN EQUIP
RESPECTE
TOLERÀNCIA
DIÀLEG
AUTONOMIA
RESOLUCIÓ DE PROBLEMES
RESPONSABILITAT
…
S’ha avaluat l’activitat amb una AUTOAVALUCIÓ, COAVALUACIÓ així com la rúbrica de la professora tècnica i la Felicitació del Jurat! 🏆🏆🏆
Podeu veure el resultat i la presentació del nostre MICROPROJECTE en aquest enllaços:
Agraïm al Jurat la seva col·laboració.
Orgullosos i molt satisfets del nostre alumnat!!! 😍😍😍
Seguim 💪💪💪
#pfiCAT #impulsFP #SomFP
Felicitats per la feina que feu !!