Un menú enriquidor

L’alumnat del PFI-PTT d’Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Càtering de Tarragona ha treballat el microprojecte UN MENÚ ENRIQUIDOR!

Aquesta activitat és un Concurs Gastronòmic entre grups homogenis del curs.

S’han treballat els mòduls:

Matemàtiques, per calcular les fitxes tècniques i fer la comanda dels productes necessaris.

TIC, per fer la minuta, pujar les fotografies, comprar on-line i realitzar la invitació als membres del Jurat.

Comunicació, per preparar l’explicació dels plats i les elaboracions.

Anglès, per traduir les minutes.

I sobretot, cuina.. Preelaboració (MFP3034) i Processos culinaris (MFP3035)

Els valors que intervenen en aquest microprojecte:

 

 

TREBALL EN EQUIP

RESPECTE

TOLERÀNCIA

DIÀLEG

AUTONOMIA

RESOLUCIÓ DE PROBLEMES

RESPONSABILITAT

 

 

 

S’ha avaluat l’activitat amb una AUTOAVALUCIÓ, COAVALUACIÓ així com la rúbrica de la professora tècnica i la Felicitació del Jurat! 🏆🏆🏆

Podeu veure el resultat i la presentació del nostre MICROPROJECTE en aquest enllaços:

Àlbum de fotografies

Presentació

Agraïm al Jurat la seva col·laboració.

Orgullosos i molt satisfets del nostre alumnat!!!  😍😍😍

Seguim 💪💪💪

 

#pfiCAT #impulsFP #SomFP

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>