FORMACIÓ EXTRAORDINÀRIA

 

AVÍS: Atès el desenvolupament de la situació actual, el termini per fer les inscripcions als diversos espais de formació s’allargarà fins el dijous 19 de març.

Donat l’actual període d’excepcionalitat, des de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital i específicament des des del Servei d’Educació al Llarg de la Vida hem preparat unes activitats de formació telemàtica per al professorat. Són cursos que tindran un reconeixement de 15 h i que es podran realitzar a partir del dimarts 17 de març fins al dimarts 31 de març.

Formació destinada a motivar i facilitar la reflexió dels centres educatius sobre els estereotips i els continguts sexistes, donar pautes per analitzar els currículums i facilitar eines al professorat perquè esdevinguin veritables agents de canvi en la construcció d’una societat més justa i equitativa.

Enllaç a l’Odissea

Curs telemàtic en llengua anglesa per a l’ensenyament de l’anglès a l’educació d’adults i poder compartir experiències metodològiques en l’ensenyament d’aquesta llengua als CFA.

Enllaç a l’Odissea

Curs adreçat al professorat especialista de llengua anglesa del centres docents d’educació d’adults que imparteix aquesta llengua en algun dels ensenyaments d’educació d’adults. Es demana un nivell mínim de C1 del MECR.

Enllaç a l’Odissea

Aquest és un curs telemàtic, pensat per acompanyar al professorat que desitgi superar la prova del nivell ACTIC Mitjà.

Enllaç a l’Odissea

També oferim els següents espais d’autoformació que permeten un guiatge per a la preparació de les proves ACTIC AVANÇAT de les diverses competències digitals

  • Eines per a la preparació de la prova ACTIC AVANÇAT C4
  • El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova ACTIC oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de la informació escrita. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.
  • Eines per a la preparació de la prova ACTIC AVANÇAT C5
  • El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova ACTIC oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.
  • Eines per a la preparació de la prova ACTIC AVANÇAT C6
  • El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova ACTIC oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de la informació numèrica. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.
  • Eines per a la preparació de la prova ACTIC AVANÇAT C7
  • El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova ACTIC oficial de nivell avançat sobre la competència en Tractament de les dades. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.
  • Eines per a la preparació de la prova ACTIC AVANÇAT C8
  • El curs està orientat a donar suport per a la preparació de la prova ACTIC oficial de nivell avançat sobre la competència en Presentació de continguts. La prova no forma part d’aquest curs sinó que s’ha de realitzar en un centre homologat.

El període d’inscripció és de dia 13  al 16 19 de març de 2020. Les inscripcions posteriors a aquestes dates seran valorades sempre que s’enviï un correu a fadults@xtec.cat

 

Mobile Week al Pirineu. APPunta’t

 

El CFA Tremp amb motiu de la Mobile Week al Pirineu, que se celebrarà durant el mes de març, ha organitzat un conjunt de 3 tallers per aprendre a fer funcionar aplicacions mòbil. Aquests tallers es duplicaran ja que una sessió es farà al centre i l’altre a la Biblioteca.

Us adjuntem el cartell amb tota la informació.

Des del Servei d’Educació al Llarg de la Vida animem al claustre del CFA Tremp a treballar en aquesta línia on l’educació va més enllà d’uns currículums!!