Noves activitats formatives del Servei d’Educació al Llarg de la Vida

 

Des del Servei d’Educació al Llarg de la Vida us proposem una sèrie d’activitats formatives per a aquest inici de curs. Podeu accedir a través del link.

Les activitats de formació del primer trimestre 2020-2021 seran en format virtual donada la situació excepcional per la covid-19, en compliment de la Instrucció 6/2020, de 30 de juny, sobre mesures organitzatives, de prevenció i seguretat aplicables en l’etapa de la represa al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2. L’entorn virtual de formació de les activitats formatives del professorat és l’Odissea (moodle).

El període de preinscripció és del 14 al 27 de setembre, i la consulta de les adjudicacions es podrà fer el 9 d’octubre al link.  La formació començarà el 14 d’octubre.

Des del Servei us animem a participar-hi!

 

Trobada formativa professorat novell 2020-2021

El Servei d’Educació al Llarg de la Vida comença el curs 2020 – 2021 amb força i il·lusió, malgrat les circumstàncies actuals, i amb una nova convocatòria de la Trobada formativa telemàtica per al professorat novell en l’educació al llarg de la vida, adreçada al professorat de nova incorporació als centres i aules de formació de persones adultes. Tindrà lloc el dimarts 15 de setembre de 2020 de 10.00 a 12.30 hores (fins a les 13.15 h per als docents destinats a CFA ubicats en seu penitenciària).

Us podeu descarregar el programa accedint a: Programa Jornada.

La inscripció a la Trobada la podreu fer a lenllaç fent la recerca pel codi d’activitat 9001130601. La data límit de la inscripció és el 14 de setembre de 2020.

La jornada es trametrà en streaming a l’enllaç. Podeu formular els vostres dubtes en el qüestionari o bé en Twiter: #DGIRCD, #jornadanovellsCFA, #educacioalllargdelavida

En finalitzar la sessió us agraïrem que contesteu el següent qüestionari per poder anar millorant amb les vostres propostes.

Les presentacions es troben al link.

Us hi esperem!

 
Dins de les diferents actuacions que s’estan iniciant de dinamització i transformació de l’educació al llarg de la vida des de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, hem organitzat una jornada de treball per poder compartir experiències tots plegats.
És per això que,… Llegeix més»