COMPETIC 2: eines i recursos per l’aula

S’amplia fins el 3 d’octubre el període d’inscripció al curs telemàtic COMPETIC 2: Eines i recursos per l’aula. El seu objectiu és aprofundir en el coneixement i desenvolupament del currículum en aquest ensenyament i nivell,mitjançant diferents propostes pràctiques aplicades a l’aula. Es recomana especialment la participació a tots aquells docents que imparteixen COMPETIC per primera vegada. Inscripcions AQUÍ.

Formació per als docents de llengua estrangera en CFA

Us informem que ja està obert el termini d’inscripció a les trobades pedagògiques Updating ELT Competences in Adult Education, adreçades al professorat d’anglès dels diferents ST. Consulteu les dates i els llocs, i inscriviu-vos en les trobades AQUÍ

Igualment, els docents de llengua francesa esteu convidats a participar en la trobada  L’approche par compétences: l’évaluation et le curriculum dans l’éducation des adultes, que tindrà lloc el 25 d’octubre de 2018 de 9 a 14h al Departament d’Ensenyament. Inscripcions AQUÍ.

Trobades formatives (setembre 2018)

El Servei d’Ordenació Curricular de l’Educació d’Adults comença el curs amb força i il·lusió, i amb una nova convocatòria de trobades formatives:

  • Trobada formativa per al professorat novell en l’educació d’adults: Adreçada al professorat de nova incorporació als centres i aules de formació de persones adultes. 12 de setembre de 2018 de 9 a 14 hores (fins a les 15h per als docents destinats a CFA ubicats en seu penitenciària). Inscripcions fins el 10 de setembre.
  • Neurodidàctica i gestió emocional a l’’aula: Trobada pedagògica adreçada al professorat dels CFA ubicats en els centres penitenciaris. 13 de setembre de 9 a 14 hores. Inscripcions fins el 9 de setembre.

Més informació i inscripcions AQUÍ.

 

Formació individual

Ja està publicada a l’XTEC l’oferta formativa del Servei d’Ordenació Curricular de l’Educació d’Adults per al curs 2018-2019. A partir del 12, i fins el 26 de setembre, podreu realitzar les corresponents inscripcions. Teniu en compte, però, que tots aquells interessats en els cursos DOMINI DE LES TIC us haureu d’inscriure mitjançant aquest formulari:

 

 

L’aprenentatge per competències a l’educació d’adults

 

Avui dijous 28 de juny ha tingut lloc la trobada pedagògica L’aprenentatge per competències a l’educació d’adults. Més de 20 ponents, representant 12 centres d’adults d’arreu del territori, propostes i experiències interessantíssimes, i, el millor de tot, més de 300 assistents, docents de tots els ensenyaments i nivells dels CFA de Catalunya, que han valorat molt positivament la trobada. Ja podeu veure les diferents presentacions AQUÍ.

Des del Servei d’Ordenació Curricular d’Adults, moltes gràcies a tots, felicitats per la feina feta durant el curs, i desitjos d’unes felices i merescudes vacances! Fins el setembre!

XXIII concurs El gust per la lectura

Enhorabona als finalistes i guanyadors!!

Categoria FEducació d’adults (cicle de formació instrumental –CFI–)

  • Finalista: CFA Eugeni d’Ors (Esplugues de Llobregat)  Professora: Montse Buitrago
  • Guanyador: CFA Bon Pastor (Barcelona)   Professor: Xavier Carnicer

Categoria GEducació d’adults (graduat en educació secundària –GESO–, curs d’accés a cicles formatius de grau mitjà –CAM– i preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà –PPACFGM–)

  • Finalista: Susana Gilces Zambrano, GES 2  CFA Montserrat Roig (Barcelona)  Professora: Fina Piqué
  • Guanyador: Victor Gallart, GES 2   CFA Joan Carles I (Lleida)    Professor: Sergi Vela