Aquesta subxarxa proporciona un espai de comunicació on tractar els temes relacionats amb la coordinació digital de centre. Cada sessió està formada per un seminari web, seminaris territorials relacionats i converses al grup de coordinació digital del Nus.

Sessió 1

Data: 21 d’octubre de 2021, de 18:00 a 19:00 h

En aquesta sessió es continua donant resposta a les preguntes més freqüents relacionades amb el desplegament d’equips als centres educatius. Es parlarà també de la nova figura del Mentor i del rol del coordinador/a digital dins de l’Estratègia digital de centre. Es proposarà un sistema de gestió d’incidències intern de centre i un sistema d’inventari digital per equips que no siguin del PEDC. Per últim, es parlarà del diagnòstic per a la millora de la interacció Coordinació digital – SAU.

Totes les sessions

Durant el curs 2021-22, es crearan 5 sessions relacionades amb la coordinació digital. Fes clic al següent botó per accedir a totes les sessions:

Sessions

Cerca per tema

Pots cercar per temes, etapes, ponents o qualsevol paraula clau relacionada en totes les sessions relacionades amb la coordinació digital. Per cada ponència trobaràs un enllaç al vídeo i un enllaç a la conversa associada al Nus. Fes clic al següent botó per accedir al cercador per temes:

Cercador per temes

Web de referència

Aquest web concentra tota la informació que necessita un coordinador/a digital. Disposa d’un cercador global que mostra els resultats en diferents àmbits (glossari, preguntes i respostes, recursos, formació, etc.)

Portada del nodes de la coordinació digital

Grup al Nus

El Nus és una plataforma de comunicació on els coordinadors i coordinadores, assessors, referents i gestors TIC de territori comparteixen solucions i estratègies per transformar digitalment els centres.

Captura del Nus, fòrum de comunicació

Documents clau

Publicat el juliol de 2021, té com a objectiu facilitar la gestió del càrrec a coordinadors i equips directius.

Portada del document d'orientacions

Scroll to Top