Teacher Academy MOOC on SELFIE

El MOOC Construir una estratègia digital escolar té per objectiu oferir als centres educatius fer una instantània de l’ús actual de les tecnologies digitals a l’escola i establir un camí de millora, establint així les bases d’una estratègia digital escolar.

En aquest curs els participants identificaran com utilitzar la tecnologia digital per maximitzar l’aprenentatge dels estudiants i exposaran una visió clara sobre l’ús de la tecnologia digital a les seves escoles. El curs se centra en l’eina SELFIE i presentarà les maneres en què pot ajudar les escoles a desenvolupar les seves pràctiques digitals. Es donarà suport als participants per identificar els fonaments de la seva estratègia digital mitjançant SELFIE i desenvolupar un pla d’acció per aconseguir-ho, basat en els resultats que ofereix l’eina.La formació s’organitza sota el principi d’aprenentatge entre iguals, amb contingut del curs dissenyat per estimular la reflexió i la discussió perquè els participants puguin aprendre de les experiències i idees dels altres.

El curs comença el dilluns 25 d’octubre i la inscripció ja és possible a través de la pàgina web de School Education Gateway. Respecte a la certificació, els participants rebran una insígnia i un certificat de curs digital un cop completat el curs.

 

L’orientació professional i el despertar vocacional a Europa

 

 

         

 

El pròxim 21 d’Octubre de 9h a 12h es celebra una jornada d’intercanvi de bones pràctiques en l’àmbit de l’orientació professional i el despertar vocacional. L’objectiu de la jornada, organitzada per les regions que conformen els Quatre Motors per a Europa, es enfortir la cooperació, reforçar les relacions, i l’intercanvi de bones pràctiques i coneixement entre les quatre delegacions, dins de l’àmbit de l’orientació professional i, concretament, pel que fa a les activitats per al despertar vocacional. Aquest objectiu s’emmarca en la necessitat creixent de reforçar els sistemes d’orientació professional i de descoberta vocacional mitjançant l’exhibició dels oficis clau en temps de pandèmia i de recuperació post-pandèmica.

Trobareu tota la informació de la jornada i accés a la inscripció aquí.