Aprenentage col.laboratiu basat en projectes. Webinar. Novetat!

 Aprenentage col.laboratiu basat en projectes

INSCRIPCIÓ webinar. Complement al taller de Miguel Valero.

Hem preparat 3 seminaris, webinars, amb la mateixa temàtica , per a professorat que ja ha assistit al taller de 5H que realitza Miguel Valero de la UPC.

Vols apuntar-te?

Qui de nosaltres no ha fet en els darrers mesos cap webinar?

Com ja heu viscut els webinars són eines molt poderoses que ajuden als participants a aprendre noves habilitats o obtenir informació de boca dels experts. I no només això, també són una excel·lent manera de generar vincles més profunds entre els participants i crear converses directes. No formen part de l’itinerari formatiu de l’activafp i no són certificables per la Unitat de Formació del Departament d’Educació.

És un seminari 80% pràctic on en Miguel Valero us acompanyarà en una experiència relacionada amb les metodologies actives a l’aula.

La metodologia que es farà servir: farem una videoconferència de 30 minuts dies abans del dia del seminari i el dia del seminari es farà un taller per equips de 15 minuts. Després durant 45 minuts es farà una sessió de reflexió i dubtes.

Si et vols apuntar escriu aquí tens el formulari

Oberta la inscripció fins el 25 de novembre!

Per aquells docents que no heu fet el taller de l’itinerari formatiu del programa activafp, i teniu interés en fer-lo us deixem aquí les dades. Es farà en format on line. Aquest taller certifica 5H de formació.

codi 0003440600

Aprenentatge col·laboratiu basat en projectes. Miguel Valero. T

 11/1/2021 al 13/1/2021 de 9:00 a 11:30

Us recomanem el seu canal de youtube

Coordinació del programa activafp