V Jornada d’EmprènFP

 

?V Jornada d’EmprènFP,????‍? de BCN-GRN amb el prototipatge com a protagonista Toca pensar? amb les mans! ✋???aplegats en el núvol ☁️ fem xarxa ?️. Substituïm els espais ?per les web ?️ de escritorio

Aquesta setmana hem  encetat la fase de prototipatge. Una fase que ens permet donar forma i materialitzar aquell pensament, que es va configurar com una idea més o menys concreta i que necessitem validar, per veure si el client estaria disposat  a comprar-la.

15 projectes emprenedors comencen a pendre forma i a poder establir-se com una font d’inspiració per altres centres. El confinament ha transformat les reunions de treball, però no ha aturat la seva activitat i ara més que mai es veu  la necessitat d’utilitzar eines digitals de treball col·laboratiu amb les que poder realitzar un treball en equip.

En EmprènFP continuem treballant per millorar les capacitats clau dels estudiants i els seu esperit emprenedor, per donar valor afegit als futurs professionals que sortiran de les nostres aules.

 

Josep Moratal

Coordinació XE