Projecte alimentació sostenible

Els grups del CFGS de Dietètica de l’Institut dels Aliments, conjuntament amb l’OCAS (Oficina Conjunta de l’alimentació Sostenible) han realitzat durant 3 setmanes el projecte d’alimentació Sostenible englobada dintre del crèdit 2 d’Alimentació equilibrada.

Va ser una gran experiència que aquesta oficina d’acció conjunta amb la Generalitat ens proposesin 7 reptes i que el nostre alumnat pogués triar un d’aquells reptes per treballar-los,  aportant així iniciatives i solucions creatives als problemes actuals que estem vivint a Catalunya  com la lluita contra el malbaratament alimentari, el relleu de la pagesia, la creació de menús sostenibles i de Km0, i la creació de consumidors crítics davant el bombardeig en l’etiquetatge i la publicitat que rep el consumidor.

Van ser 3 setmanes molt interessants en les quals  vam conèixer, treballar i aprofundir sobre la Estratègia d’Alimentació saludable i Sostenible Barcelona 2030, els ODS relacionats i vam conèixer de primera mà moltes iniciatives locals de sobirania local alimentària i la gran aportació que fa per la lluita en el calentament global.

Esperem seguir col·laborant

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>