PFI-PTT D’AUXILIAR D’HOTELERIA: CUINA I CÀTERING DE TARRAGONA I ESCOLA SOLC TGN
Veient que cada cop més es perden les tradicions, vàrem preparar el següent MICROPROJECTE D’APRENENTATGE DE SERVEI*: No perdem les tradicions, Fem Panellets per Tots Sants!
- L’alumnat del nostre PFI cursa la formació al CET (Complex Educatiu de Tarragona), així com els alumnes de l’Escola SOLC.
- Els mòduls que s’han treballat en aquesta activitat son:
-
-
- MFP3034. Tècniques elementals de preelaboració.
- MFP3035. Processos bàsics de producció culinària
- MÒDUL1. Estratègies i eines de comunicació UF 1 Comunicació oral.
-
-
- S’organitzen grups heterogenis de treball amb l’alumnat del PTT, i cada grup tutoritzarà a 2 alumnes de l’Escola SOLC.
-
- Cada grup prepara la taula de treball amb la mostra dels diferents tipus de panellets, els ingredients, els estris…,
- Reben els alumnes de l’Escola SOLC, es presenten i comencen a realitzar l’activitat.
- A l’acabar l’activitat, l’alumnat de l’Escola SOLC regala el packaging treballat a la seva escola, per a poder endur-nos els panellets a casa.
- Es reparteixen tots els panellets i s’acomiaden fins a la pròxima activitat que es durà a terme a l’època de Nadal.
-
- Aquesta activitat motiva a l’alumnat de les dues formacions, crea vincles d’amistat, i ajudem a ser solidaris i voluntariosos, una activitat que ajuda a educar els valors en la dimensió personal, interpersonal i social.
Arxiu fotogràfic de l’activitat
Som notícia al web de l’Institut!
*L’aprenentatge de servei dóna sentit a l’aprenentatge, perquè allò que el nostre alumnat ha après, ho pot transferir a la realitat tutoritzant l’alumnat de l’Escola Solc.
#pfiCAT #impulsFP #SomFP