Literatura confi(t)ada 2: nova sessió del CESIRE

Molts de nosaltres ens preguntem què podem fer millorar els hàbits lectors dels nostres joves perquè, tot i que potser avui llegeixen més que mai, hi ha un alt percentatge de lectors que, quan entra a l’adolescència, abandona la lectura literària. Per què nenes i nens que eren lectors canvien el llibre per altres activitats? Què podem fer per evitar que això passi? Com es pot ajudar els lectors febles a esdevenir lectors forts? Quin paper té el mediador de lectura?

 

El CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) presentarà una nova Tertúlia de Literatura Juvenil el proper dimecres 13 de maig a les 17.30 pel seu canal Youtube. Hi participaran tres persones expertes en el tema: Joan Portell, pedagog, escriptor i crític literari, Cristina Sánchez, pedagoga i professora  i Marc Rodríguez, mestre i col·laborador habitual de la revista de LIJ Faristol. Tots tres, amb una llarga trajectòria com a experts en el camp de la literatura infantil i juvenil i el foment de la lectura, ens donaran pistes per ajudar-nos a trobar resposta a tots aquests interrogants.

Podeu trobar més informació de la tertúlia al web del CESIRE.

Accés al canal Youtube del CESIRE

Accés al directe

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>