#contespertelefoncovid19


Aquests dies el COVID-19 ens fa estar a casa; no podem sortir a passejar, ni anar a comprar, ni veure els amics… no podem anar a veure els avis ni fer-los una abraçada. Tots tenim al cap les persones que viuen soles, els avis sobretot, i les que no tenen internet i no es poden comunicar per mitjans digitals… i pensem que un bàlsam per ajudar a suavitzar aquesta solitud pot ser la lectura als éssers estimats.

Amb aquest motiu, des del programa “puntedu”,  engeguem la campanya #contespertelefoncovid19. Lligada amb el centenari del naixement de Gianni Rodari i amb la proximitat de Sant Jordi, un altre dels grans damnificats d’aquesta crisi, volem impulsar la lectura en veu alta a les persones de l’entorn que se senten soles i que fa molts dies que no veiem: un avi, una tieta, un amic… i una manera senzilla de fer-ho pot ser mitjançant el telèfon, com feia el senyor Bianchi, ho recordeu?

Us demanem que llegiu aquesta proposta i que, si us sembla interessant, en feu difusió entre els vostres alumnes.

 

Pòster

Newsletter

Bona lectura i molta salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>