Presentació de llibres de coeducació

Centre: Institut Ramon Berenguer IV (Amposta)

Línia 2: La biblioteca escolar com a agent d’equitat, participació i cohesió de la comunitat educativa.

Etapa: Infantil, Primària.

Objectius:

  • Fer difusió, apropar i visibilitzar la biblioteca i els seus serveis a l’alumnat de 1r d’ESO, nou en el centre.
  • Convidar l’alumnat a treballar de manera autònoma la seva formació com a lectors amb llibres de qualitat tot compartint criteris de selecció que en aquest cas focalitzen en valors de coeducació.

Explicació:

Amb motiu de la celebració, el 25 de novembre, del “Dia Internacional contra la violència vers les dones” es van organitzar, la setmana del 30 de novembre, tot un seguit d’actes al centre per tal de conscienciar l’alumnat sobre la importància d’aquest tema amb l’objectiu de millorar la convivència i el respecte entre les persones.

Des de la biblioteca es va fer presentació de llibres als grups de 1r d’ESO a l’hora de tutoria.

A més, com que l’horari i l’ús de la biblioteca aquest curs s’ha vist modificat, es va indicar a l’alumnat el correu electrònic al qual podien adreçar les seves peticions en el cas de tenir alguna consulta o alguna petició de préstec.

Els alumnes van estar força atents a les explicacions durant tota la sessió i ens vam sentir molt acollits.

A continuació podeu veure una presentació el desenvolupament de la sessió i alguns recursos didàctics per implementar el treball a l’hora de tutoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>