Principis per al disseny de formacions inclusives i amb perspectiva de gènere

Aquesta inforgrafia recull els principis que hem de tenir presents en la creació, disseny i elaboració de formacions, per tal que siguin inclusives i amb perspectiva de gènere. Aquests principis són vàlids per a totes les etapes educatives.
Aquí us adjuntem la Llegeix més»

Modificació de la Llei 5/2008, del dret de les dones i les nenes a erradicar la violència masclista

El passat desembre s’ha avançat en la legislació de l’abordatge de la violència masclista a Catalunya (per mitjà de la Llei 17/2020) que interpel·la, entre d’altres institucions, el Departament d’Educació.
Però com presenta la coeducació ja la Llei a 2008?
En el text de 2008, la Llei… Llegeix més»

Lego Braille Bricks


L’ONCE per mitjà de la col·laboració establerta amb el Grupo LEGO®, distribuirà el material anomenat LEGO® Braille Bricks, en concepte de donació permanent als centres educatius amb alumnat escolaritzat a segon cicle d’Educació Infantil i/o primer cicle d’Educació Primària, que rebi el suport des del Servei… Llegeix més»

Prevenció i detecció de la mutilació genital femenina (MGF) al sistema educatiu

Les administracions catalanes treballen per evitar la pràctica de la mutilació genital femenina (MGF) però es té el convenciment que alguns casos no es detecten. Concretament, es creu que algunes nenes o noies van als països d’origen de la família, pateixen la mutilació genital femenina… Llegeix més»