Reunions virtuals de xarxes de centres del programa ActivaFP

El dimarts  22 d’abril es va fer la segona reunió virtual de la xarxa 1 (iniciació i disseny)  i la primera per la xarxa 2 (implementació) del programa activafp amb un total de 65 centres de tota Catalunya.

 

En el cas de la xarxa 1, hi ha més de 50 centres que estan dividits en les xarxes 1A coordinada per Anna Castelló del INS Carles Vallbona de Granollers, 1B coordinada per en Jordi Cuesta del INS Baix Camp de Tarragona, 1C coordinada per Fran Arrébola del centre d’Estudis Politècnics i 1D coordinada per Antonio Domingo del Centre d’Estudis Politècnics.

 

Es van crear cinc sales per les trobades virtuals, una per cada xarxa i una darrera sala on es podien consultar dubtes a la coordinació del programa. Així a partir de les 9:00h es van anant trobant els centres de cada xarxa fins a les 16:00h que ho va fer la xarxa 2, coordinada per l’ Olga Castilla i en Paco González, de l’Escola del treball de Lleida.  Es va complementar aquesta trobada amb una activitat pràctica de creació d’equips amb intel·ligència artificial, Eduteams, guiada per en Carles Sierra. 

Els temes tractats són diversos, en funció del punt què es troba cada xarxa, degut a la creació del projecte integrat i els dubtes que genera es va presentar el document publicat per l’equip d’el·laboració de materials on hi ha un recull de bones pràctiques.

Aquest tipus de trobades són molt importants per compartir experiències i donar informacions complementàries sobre l’itinerari formatiu del programa o altres esdeveniments en que poden participar els centres.