Conferència EPALE 2019 a Varsòvia

infografia de la conferència d'EPALE dels dies 1 i 2 d'octubre de 2019

Els passats 1 i 2 d’octubre de 2019 va tenir lloc a Varsòvia la Conferència pan-europea anual d’EPALE que va reunir més de 250 representants de governs internacionals, de membres EPALE i representants de la Comissió Europea implicats en l’aprenentatge al llarg de la vida.

L’objectiu de la Conferència EPALE 2019 era involucrar els grups d’interessats europeus i nacionals d’aprenentatge d’adults, educadors d’adults i usuaris d’EPALE en debats sobre la creació del millor futur per a la comunitat EPALE. La conferència ha permès reflexionar als membres i col·laboradors de la plataforma, sobre el seu creixement al llarg del temps, el comportaments dels seus usuaris i el futur de la comunitat. Els participants també han pogut debatre sobre qui forma part de la comunitat EPALE, on es pot trobar aquesta comunitat i com es pot ampliar, a la vegada que s’ha consensuat com es pot desenvolupar EPALE per donar suport a la comunitat d’aprenentatge d’adults i relacionar-s’hi millor. I també s’han explorat les possibilitats de les xarxes digitals i de les plataformes de recursos materials i projectes, com és EPALE.

A la conferència de 2019 s’han desenvolupat sessions plenàries, tallers, estudis de casos, taules rodones, entre d’altres com es pot veure al cronograma de les jornades.

 

La difusió a través de les xarxes socials, Facebook, Twitter… ha estat un èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>