Novetats editorials de Lectura Fàcil (LF)

L’Associació Lectura Fàcil va presentar el darrer 21 d’octubre els nous llibres del seu projecte Lectura Fàcil (LF). Es tracta d’un projecte en què la lectura, la cultura i la informació puguin ser accessibles per a tothom. A més a més, es posa una especial atenció a aquelles persones amb dificultats lectores, ja sigui per la incorporació tardana al sistema educatiu o per trastorns de l’aprenentatge. Aquest sector representa més d’un 30% de la població, cosa per la qual encara és més important subratllar el fet que l’accés a la lectura és una necessitat social i, si més no, un dret. 

Els llibres presentats segueixen les directrius internacionals de l’IFLA (International Federation of Library Associations and Institutions) quant al llenguatge, el contingut i la forma. Això permet que l’alumnat comprengui l’estructura sintàctica de les oracions i sigui capaç d’entendre’n el significat i la presentació clara del contingut permet que la lectura del llibre esdevingui dinàmica i àgil. 

Les novetats editorials de Lectura Fàcil, editades de forma conjunta amb la direcció general de Política Lingüística, són les següents:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>