Competència literària a ESO i Batxillerat: formacions

Està oberta la inscripció a dues modalitats de formació que tenen per objectiu donar suport al professorat en el treball de la competència literària a l’aula: Dinamització dels clubs de lectura de lectures prescriptives i Activitats formatives per conèixer autors patrimonials.

La Dinamització dels clubs de lectura de lectures prescriptives, en format jornada (virtual) pretén acostar l’obra treballada a la sessió al professorat que imparteix la matèria de literatura al batxillerat, fomentar el diàleg i la reflexió literària i mostrar les potencialitats educatives dels centres de patrimoni literari. La sessió es desenvoluparà tot conduint un club de lectura i , per tant, serà requisit indispensable haver llegit l’obra prèviament. Després, hi haurà una ruta literària o la visita a un espai emblemàtic de la vida de l’autor o autora, que va acabar incorporant en la seva obra literària. Tot en format virtual i amb diversitat d’obres a triar.

Les Activitats formatives per conèixer autors patrimonials també serà en format jornada. L’objectiu d’aquestes activitats és oferir eines per acostar el patrimoni literari català a l’ensenyament alhora que s’incentiva la literatura a les aules i es desperta el gust per la lectura. El contingut de la sessió serà virtual i consistirà en conferències, presentació de recursos didàctics, ruta virtual, etc. Hi ha diferents autors a triar.

Podeu consultar les diferents opcions de cada modalitat i fer la inscripció en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>