Inici i final de curs

Aquest vídeo interactiu et guiarà en el procés de posada a punt dels equips desplegats en el Pla d’educació digital. El vídeo es divideix en diferents apartats (alliberament d’equips, assignació, regularització d’inventari) que es mostraràn en funció de les opcions que vagis triant. Si vols passar a l’apartat següent sense haver de veure el vídeo, fes servir el botó Següent, a dalt a la dreta.

Si vols accedir a un apartat en concret, mira sota el vídeo o a la barra lateral esquerra.

Aquí pots consultar els vídeos de cada apartat per separat:

Alliberament d’equips

⚠ Aquest procediment no és necessari si els tècnics de suport ja han fet l’esborrat.

Aquest videotutorial està dirigit als coordinadors/es digitals dels centres per tal que puguin realitzar la restauració dels equipaments, aconseguint l’esborrat de les dades de l’alumne/a propietari i deixant els equips preparats per a la futura assignació als nous alumnes a qui siguin assignats el curs següent.

Veure videotutorial
Recurs associat:
Manual d’esborrat d’equipaments d’alumnes

Assignació d’equips

Aquest procediment està dirigit als coordinadors/es digitals dels centres per tal que puguin realitzar l’assignació dels equipaments a l’alumnat del centre educatiu. Els videotutorials tenen en compte el sistema operatiu i la xarxa WiFi disponible.

Veure videotutorials
Recurs associat:
Manual d’assignació d’equipaments d’alumnes

Regularització d’inventari INDIC

Aquest videotutorial està dirigit als coordinadors/es digitals dels centres per tal que puguin realitzar la regularització (actualizació de dades) d’INDIC, aplicació d’inventari digital dels equips desplegats al Pla d’educació digital de Catalunya (PEDC)

Veure vídeotutorial
Recurs associat:
Manual d’INDIC