Presentació

 

 

 

 

 

 

mEduTarraco torna la propera primavera en una edició molt especial, després d’un any de l’inici de la pandèmia. Aquest repte es converteix en una oportunitat de créixer i sumar sinergies perquè l’objectiu fonamental del projecte, conèixer la ciutat de Tarragona, es pugui dur a terme.

Amb aquesta finalitat mEduTarraco, en la seva línia de solidaritat, visió inclusiva i treball cooperatiu que el caracteritza, se suma en aquesta edició a les activitats de La Marató de TV3 i es focalitza en els objectius de desemvolupament sostenible, en concret en l’ ODS 3 (Salut i Benestar) i l’ ODS 4 (Educació de qualitat) .

Per cada usuari i usuària que participi i completi l’activitat els sponsors del projecte, aportaran una quantitat determinada per a La Marató.

En aquest edició mEduTarraco es desenvoluparà seguint aquestes línies:

  • El projecte es farà de forma asincrònica. S’obrirà un període dos mesos, des de l’1 d’abril al 30 de maig de 2021, perquè els usuaris i usuàries triïn la data més convenient per fer l’activitat
  • Poden participar en el projecte totes les persones interessades a conèixer la ciutat. Els centres educatius poden seguir fent l’activitat amb grups d’alumnes. Se’ls convida a engrescar la comunitat educativa, famílies i ciutadania en general, per dur a terme l’activitat.
  • La participació consistirà en visitar punts emblemàtics de la ciutat de Tarragona i contestar les preguntes que planteja l’aplicació MHM.
  • La puntuació obtinguda en funció de les respostes encertades, es visibilitzarà en un rànquing.
  • Es definirà una puntuació mínima, per considerar-se que la persona ha fet l’activitat.
  • Els espònsors faran la donació de la quantitat acordada a La Marató de TV3 d’acord amb el nombre de persones que hagin completat l’activitat.

El Projecte mEduTarraco és una iniciativa d’un equip de 15 docents i està coorganitzat pels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i i el programa mSchools, una iniciativa que impulsa la Fundació Mobile World Capital Foundation en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.

El projecte compta també amb el suport d’Itinerarium, Universitat Rovira i Virgili, Repsol i l’Autoritat Portuària de Tarragona.