Tornem amb mEduTarraco22

mEduTarraco torna els propers mesos de febrer i març, després de la bona acollida de la mEduTarraco Covid edition. El repte de la pandèmia es va convertir en una oportunitat de trobar altres maneres de desenvolupar el projecte mantenint el mateix objectiu, conèixer Tarragona de… Llegeix més»

mEduTarraco ja és part de ‘Tarragona Història Viva’

L’Ajuntament de Tarragona, col·laborador del mEduTarraco des de la seva primera edició, ens ha inclòs en les activitats que proposen a qualsevol tarraconí o forani que vulgui descobrir la ciutat a partir de Tarragona, Història Viva. Amb aquesta finalitat, facilita l’acés directe al joc de geolocalització, des de  les pàgines de Tarragona Turisme.  Aquesta és una de les iniciatives de col·laboració  entre l’Ajuntament de Tarragona i mEduTarraco per contribuir al projecte de ciutat educadora.

Un cafè amb RE.SCHOOL

El nostre joc de geolocalització amb dispositius mòbils ha cridat l’atenció de RE.SCHOOL, iniciativa per reflexionar  sobre els canvis educatius que s’ha de plantejar la societat postpandèmia. Al voltant d’una tassa de cafè, Xavier Suñé, membre de la coordinació de mEduTarraco explica l’aportació que aquest projecte pot fer en una educació integral i digitalment competencial.

Un joc per passar una bona estona en família

Famílies de diferents punts de la comarca s’han desplaçat a la ciutat de Tarragona per jugar plegats amb l’aplicació MHM.

Han triat diferents escenaris, els més agosarats han preferit un nivell superior de dificultat i punts emblemàtics escampats per tota la ciutat.

Els pares s’han quedat sorpresos quan els seus fills i filles portaven la iniciativa, tant amb els dispositius mòbils, com en el joc del penjat, que havien de completar per verificar les seves respostes. Un equip de mSchools ho ha recollit en aquest reportatge:


Gràcies a totes les persones que ho han fet possible!

Entrevista del ‘Connecta 10Comarques’ magazine de TAC12

Xavier Suñé, membre del grup coordinador del projecte, va participar el passat dia 13 d’abril en el magazine de TAC12  ‘Connecta 10 comarques’, juntament amb el Conseller d’Educació, Memòria Històrica, Ocupació, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, el senyor Manel Castaño. En el marc del circ romà de Tarragona van explicar les línies claus de la present edició del projecte: obert a la ciutadania, solidari i que es podrà participar fins al dia 30 d’abril. El Conseller Castaño va afirmar que mEduTarraco és un projecte consolidat i que conflueix en el Pla Educatiu de Ciutat.

 

Formació de mestres, voltant per Tarragona amb el mòbil

L’equip de mestres de l’Escola Saavedra ha passejat per la ciutat, amb les tauletes de l’escola, jugant amb l’aplicació MHM. Van contestar preguntes d’alguns elements emblemàtics propers a la seva escola, alhora que es formaven en l’ús dels dispositius mòbils. Un bon exemple de formació per als mestres, que van haver d’enfrontar-se als mateixos reptes que es trobaran els seus alumnes.