Lliurament dels premis mEduTarraco

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Antiga Audiència de Tarragona. Va ser conduit per en Xavier Suñé, assessor TAC del Departament d’Ensenyament de Tarragona, i coordinador del Projecte mEduTarraco i presidit pel Sr. Francesc Roca Rosell Conseller d’Educació,… Llegeix més»

Jornada “Jugant Aprens”

El 18 d’abril es va realitzar la jornada “Jugant aprens!” organitzada pels Serveis Territorials d’ Ensenyament de Tarragona al complex educatiu de Tarragona. Un espai d’intercanvi i aprenentatge on es planteja la conveniència d’aprofitar els beneficis del joc a l’educació, com a estratègia d’aprenentatge integral… Llegeix més»

Jornada Ciberespiral al Caixaforum

Les professores Núria Vallverdú (Escola Marià Fortuny de Reus), Maria Lluïsa Forjan (Escola l’Antina de Torredembarra) i Júlia Llurba (Institut d’Altafulla) en representació dels professors organitzadors del mEduTarraco han presentat el projecte a la Jornada Espiral 2018 promoguda per l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia… Llegeix més»

Proposta de rúbrica

AVALUACIÓ ÀMBIT DIGITAL del Projecte mEduTarraco
L’avaluació ha de formar part del procés d’ensenyament i aprenentatge, tant en el seu transcurs com en la comprovació dels aprenentatges assolits en les produccions penjades a instagram.
Model rúbrica dels Indicadors a observar pels diversos nivells d’adquisició de la competència:
Llegeix més»

Fotografies a Instagram

Enhorabona per l’èxit del projecte mEduTarraco i gràcies a totes aquelles i aquells que ho han fet possible!
Ha estat una experiència molt enriquidora i feia goig veure la ciutat de Tarragona plena de joves
Fins a l’any que ve #mEduTarraco!!!!!
Aquí trobareu les Llegeix més»