Recomanacions

    • A l’apartat eines/webs trobareu enllaços a llocs que us facilitaran la realització de la tasca.
    • Cal que faciliteu els vostres números de telèfon al professorat. Ells us en facilitaran un parell a vosaltres per si sorgeix qualsevol tipus de problema durant el desenvolupament de l’activitat. A part d’això recordeu que és recomanable crear un grup de whatsapp per aquesta activitat, on el grup  hi tingueu accés. A la nova actualització de whatsapp es pot enviar la ubicació en temps real.
    • Tarragona és una ciutat força segura. Tot i així, i com a mesura preventiva, intenteu no deixar objectes de valor a la vista (mòbils, carteres…).
    • Us recomanem que porteu el carregador del mòbil o una bateria externa (si en teniu) per si el necessitéssiu per completar l’activitat. De tota manera, tenir activades aplicacions de georeferenciació com les que utilitzareu esgota la bateria més ràpid. És per això que us recomanem que només una persona amb connexió 3G al seu mòbil tingui activada l’aplicació de georeferenciació (Life360).
    • El professorat sabrà en tot moment quina és la ubicació de cada grup dintre de la ciutat. Per fer-ho possible l’aplicació life360, que haureu instal·lat i provat abans, haurà d’estar activada en tot moment per motius de seguretat.