Repte per al perfil d’Auxiliar de cuina i càtering

 

1_#repteentrepa (1)

Cada setmana es prepara un repte a dur a terme per l’alumne des de casa seva, en aquest cas s’intenta que l’activitat no sigui massa costosa i que amb el que té al rebost i/o nevera prepari un entrepà. En aquesta activitat, ha de descriure l’elaboració, els ingredients i els al·lèrgens i/o intoleràncies del plat. Treballem continguts realitzats a l’aula i sobretot la imaginació i els gustos dels alumnes. Aquesta va ser la primera activitat setmanal del confinament.

La premisa que intentem transmetre al alumne és LESS IS MORE, sabent que en aquestes èpoques no podem gastar més del compte, i hem d’aprofitar tots els recursos que tinguem sense sortir de casa.#repteentrepa

La setmana següent, publiquem un formulari que l’han d’omplir tots els alumnes, comentant el que els sembla més ben presentat, més elaborat,…

#pfiCAT #impulsFP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>