25a Setmana de la Ciència

Cartell de la setmana de la ciència. Un cap fusionat amb una imatge del gobus terraqui i amb una mascareta posada.

Del 14 al 29 de novembre se celebrarà a Catalunya la 25a Setmana de la Ciència.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran activitats de divulgació científica arreu del territori.Tallers, jocs, xerrades, visites guiades, concursos, un munt d’activitats científiques a l’abast dels centres educatius!

Torna el Concurs de “Monòlegs del Club de la Ciència“, que es farà de nou en el marc de la Setmana de la Ciència 2020. L’objectiu del concurs és promoure la comunicació de la ciència d’una manera sintètica, amena i entenedora i utilitzant únicament les habilitats comunicatives personals, sense el suport d’eines per a presentacions.

Cada any, la participació a les activitats de la Setmana de la Ciència ve carregada de sorpreses i premis. Entre tots els participants a les activitats adherides al Passaport Científic de la Setmana de la Ciència se sortegen regals de ciència (jocs, llibres, entrades a museus, etc.).

Trobareu totes les activitats al link https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/activitats.asp

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Des del Servei d’Educació al Llarg de la Vida us convidem a participar d’aquestes activitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>