Conferència internacional de la UNESCO sobre l’educació per al desenvolupament sostenible

 

La UNESCO ha creat un conjunt de seminaris en línia a escala mundial que començaran al setembre de 2020 i abordaran la manera de transformar la societat mitjançant un aprenentatge basat en l’Educació per al Desenvolupament Sostenible (EDS). La pandèmia de COVID-19 ha tingut conseqüències tràgiques en la vida humana a tot el món.

L’objetiu de l’estratègia de l’EDS d’aquí al 2030 és transformar l’aprenentatge per transformar les societats amb l’objectiu de la sostenibilitat. El full de ruta per a l’EDS 2020-2030 es presentará oficialment durant la Conferència Internacional de la UNESCO sobre EDS que tindrà lloc entre el 17 i el 19 de maig de 2021 a Berlín (Alemania).

A l’espera de la realització d’aquesta conferència internacional, la UNESCO ens convida a participar com a socis consultors en un conjunt de seminaris en línia sobre l’EDS en col·laboració amb el Ministeri Federal d’Educació i Recerca d’Alemanya i la Comissió d’Alemanya davant la UNESCO. El proper serà:

  • N ° 2: L’EDS en els entorns remots i digitals: les experiències adquirides durant la pandèmia de COVID-19 – 14 octubre 2020, 10h 00 GMT +2
  • La pandèmia mundial ha provocat el tancament dels centres escolars en més de 180 països. Aquest seminari examinarà exemples d’aprenentatge de l’EDS en contextos digitals i remots durant la pandèmia, i analitzarà els mitjans per garantir que l’aprenentatge de l’EDS prossegueixi fins i tot en condicions en què constitueix un desafiament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>