Inscripció oberta a les activitats telemàtiques de formació per al curs 2021-2022

Des d’avui, 13 de setembre, i fins al diumenge 26 de setembre, us podeu inscriure a les activitats formatives telemàtiques de la XTEC sobre l’atenció a l’alumnat d’origen estranger.

A l’apartat Formació d’aquest Nodes podeu trobar-hi tota la informació sobre els cursos telemàtics relacionats amb l’acollida i la didàctica de segones llengües, els suports a l’aula ordinària i el plurilingüisme i la interculturalitat.

Si ets tutor/a d’aula d’acollida, els cursos L’acollida en contextos escolars de diversitat lingüística i cultural i Didàctica del català com a segona llengua per a l’alumnat nouvingut et donaran elements per a la reflexió i et proporcionaran recursos per atendre l’alumnat nouvingut en la fase d’incorporació al centre, així com també per respondre a aquesta situació des de l’àmbit de l’adquisició i l’aprenentatge de segones llengües i de l’assoliment de competència plurilingüe i intercultural.

Per inscriure-us-hi directament, podeu fer-ho a través de la XTEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>