BOOKFLIX

Centre: Escola El Farell de Caldes de Monbuí.

Línia 4: La biblioteca escolar com a laboratori per liderar i promoure un centre lector

Etapa: infantil, primària.

Objectius:

  • Incentivar el préstec de llibres.
  • Fer conèixer a la Comunitat Educativa les novetats.

Explicació

El plafó que hi ha al costat de la biblioteca l’hem decorat com la pantalla d’inici de la plataforma Netflix, un espai molt quotidià per a moltes famílies. En aquest cas, en comptes de presentar pel·lícules o sèries presentem llibres o revistes.  Com que és un lloc de pas, tothom es pot assabentar de les novetats bibliogràfiques i llibres existents, sobre temes o gèneres concrets.

Aquest mural és viu i canviant. A més de les novetats, hi ha altres titulars com: els contes prefes dels profes, llibres relacionats amb el PGC, …

La valoració és molt positiva ja que d’una forma molt atractiva i atraient per l’alumnat, tant mestres, com alumnes i famílies poden estar al cas de les novetats bibliogràfiques de la biblioteca.

És una forma d’incentivar el préstec ja que l’alumnat parla de les novetats i intercanvien experiències lectores davant el plafó de forma natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>