Trobada formativa professorat novell 2020-2021

El Servei d’Educació al Llarg de la Vida comença el curs 2020 – 2021 amb força i il·lusió, malgrat les circumstàncies actuals, i amb una nova convocatòria de la Trobada formativa telemàtica per al professorat novell en l’educació al llarg de la vida, adreçada al professorat de nova incorporació als centres i aules de formació de persones adultes. Tindrà lloc el dimarts 15 de setembre de 2020 de 10.00 a 12.30 hores (fins a les 13.15 h per als docents destinats a CFA ubicats en seu penitenciària).

Us podeu descarregar el programa accedint a: Programa Jornada.

La inscripció a la Trobada la podreu fer a lenllaç fent la recerca pel codi d’activitat 9001130601. La data límit de la inscripció és el 14 de setembre de 2020.

La jornada es trametrà en streaming a l’enllaç. Podeu formular els vostres dubtes en el qüestionari o bé en Twiter: #DGIRCD, #jornadanovellsCFA, #educacioalllargdelavida

En finalitzar la sessió us agraïrem que contesteu el següent qüestionari per poder anar millorant amb les vostres propostes.

Les presentacions es troben al link.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>