Edició 2018: Lliurament dels premis mEduTarraco

L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Antiga Audiència de Tarragona. Va ser conduit per en Xavier Suñé, assessor TAC del Departament d’Ensenyament de Tarragona, i coordinador del Projecte mEduTarraco i presidit pel Sr. Francesc Roca Rosell Conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, la Sra. Inmaculada Reguant Espinal (directora dels SSTT d’Ensenyament a Tarragona), la Sra. M.Concepció Torres Sabaté en representació del departament de Pedagogia de la URV, el Sr. David Vilella Ballester (mSchools Product Manager a GSMA) i el Sr. Jordi Fortuny Guinart , inspector del Departament d’Ensenyament a Tarragona). L’Anna Piñero, vinculada a l’àrea TAC de Barcelona i mSchools i diferents mestres i professors amb coneixements en Tecnologies de l’Aprenentatge, van participar en la creació i coordinació del projecte.

Abans de l’entrega de premis, en Pitu Martínez, responsable de la Formació TAC de l’àrea TAC del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i també membre de mSchools, va dur a terme la ponència “Joves i Mòbils” fent una reflexió sobre l’ús d’aquests dispositius en l’actualitat i com han canviat, i canviaran la nostra manera de percebre el context i l’entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>