Tornem amb mEduTarraco22

mEduTarraco torna els propers mesos de febrer i març, després de la bona acollida de la mEduTarraco Covid edition. El repte de la pandèmia es va convertir en una oportunitat de trobar altres maneres de desenvolupar el projecte mantenint el mateix objectiu, conèixer Tarragona de la mà de dispositius mòbils.

Amb aquesta finalitat mEduTarraco, en la seva línia de solidaritat, visió inclusiva i treball cooperatiu que el caracteritza, se suma també en aquesta edició a les activitats de La Marató de TV3 i es focalitza en els Objectius de Desenvolupament Sostenible 3 i 4 . Per cada usuari i usuària que participi i completi l’activitat els sponsors del projecte, aportaran una quantitat determinada per a La Marató.

En aquest edició mEduTarraco es desenvoluparà seguint aquestes línies:

  • El projecte es farà de forma asincrònica. S’obrirà un període dos mesos, des de l’1 de febrer fins al 31 de març de 2022, perquè els usuaris i usuàries triïn la data més convenient per fer l’activitat
  • Poden participar en el projecte totes les persones interessades a conèixer la ciutat. Els centres educatius poden seguir fent l’activitat amb grups d’alumnes. Se’ls convida a engrescar la comunitat educativa, famílies i ciutadania en general, per dur a terme l’activitat.
  • La participació consistirà en visitar punts emblemàtics de la ciutat de Tarragona i contestar les preguntes que planteja l’aplicació MHM.
  • La puntuació obtinguda en funció de les respostes encertades, es visibilitzarà en un rànquing.
  • Es definirà una puntuació mínima, per considerar-se que la persona ha fet l’activitat.
  • Els espònsors faran la donació de la quantitat acordada a La Marató de TV3 d’acord amb el nombre de persones que hagin completat l’activitat.

El Projecte mEduTarraco és una iniciativa d’un equip de 15 docents i està coorganitzat pels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració del programa mSchools de la GSMA, Itinerarium, Universitat Rovira i Virgili i l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>