Jornada cloenda TransferINN

El passat 20 de novembre de 2019, el Palau Robert ha acollit la cloenda del projecte transfronterer europeu TransferINN, a través del qual s’ha impulsat la innovació i la transferència de coneixement des de l’àmbit de la formació i investigació a les pimes, petites empreses, microempreses i emprenedors. Durant l’acte s’han presentat els resultats del projecte, en què hi ha participat sis centres educatius de Catalunya. A banda de Catalunya, han format part d’aquesta actuació centres i empreses del País Basc francès (ESTIA), Regió Aquitània (INSUP), País Basc (F. Azaro/U. Mondragon) i Catalunya Nord (U. Perpignan).

 

El projecte TransferINN ha servit per dinamitzar diversos nodes de col·laboració conjunta com els que han agrupat empreses en el camp agroalimentari, agroturisme i fabricació avançada.

El projecte, que es va engegar al desembre de 2016, ha estat cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concreta en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

[Video presentació resultats]

[Video presentació jornada cloenda]
[Video taula redona jornada cloenda]
[Vídeo resum per soci]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>