Places per a esdeveniments formatius eTwinning 2021

 

Ja teniu publicat al BOE l’Extracte de la Resolució de 23 de desembre 2020, de la Secretaria d’Estat d’Educació per la qual es convoquen places d’assistència a esdeveniments formatius dins del marc de l’acció eTwinning per al 2021.

Podeu trobar tota la informació al Portal del SNA eTwinning: https://www.boe.es/boe/dias/2021/01/08/pdfs/BOE-B-2021-606.pdf

El termini per a la presentació de sol.licituds és del 9 al 23 de gener 2021.

Premis Nacionals eTwinning 2020

Ja s’ha publicat la resolució amb el llistat dels projectes i els docents a qui s’han atorgat els Premis Nacionals eTwinning 2020.

Entre els premiats en aquesta edició hi ha la Mariluz Castellano, de l’Escola Antoni Brusi, amb el projecte Neverending eTwinning (categoria 0-6 anys) i l’Alexis Cabrillana Martín, de l’Institut Castellet ,amb el projecteRecording songs from the distance (categoria 12-15 anys).

Trobareu tota la informació al Portal del Servei Nacional de Suport eTwinning.

Enhorabona a tot el professorat i l’alumnat premiat!

 

Auxiliars de conversa espanyols a l’estranger

La Unitat d’Acció Educativa Exterior del Ministeri d’Educació i Formació Professional ha obert la convocatòria per participar en el programa d’auxiliars de conversa espanyols a l’estranger.
Aquest programa va dirigit a llicenciats universitaris o estudiants d’últim curs de grau que vulguin fer les funcions d’auxiliar de… Llegeix més»

Concurs escolar de vídeo Europass 2020

Coincidint amb el llançament del nou portal Europass, la Comissió Europea organitza un concurs de vídeos curts per donar-lo a conèixer a estudiants d’Educació Secundària i Batxillerat i FP. Podeu trobar les bases del concurs a aquest enllaç

El portal pretén oferir un marc obert i gratuït d’eines, informació i suport sobre habilitats i qualificacions per satisfer les necessitats d’usuaris a la cerca d’oportunitats laborals; i vol connectar els móns de l’educació, la capacitació i el mercat laboral.

 

Segells de Qualitat Europeus eTwinning 2020


Ja s’ha publicat el llistat dels Segells de Qualitat Europeus 2020.
73 projectes eTwinning duts a terme per docents catalans han obtingut aquest reconeixement que s’atorga per premiar l’excel·lència dels projectes europeus.
Moltes felicitats a tots els premiats i premiades!
 
 
Trobareu tota la informació al Portal del… Llegeix més»

Projectes KA2 2020. Resolució definitiva

Us volem fer avinent que el SEPIE acaba de publicar la resolució definitiva dels projectes Erasmus+ KA2 seleccionats en la convocatòria 2020. Podeu trobar la Resolució en aquest enllaç.

Aprofitem per recordar als centres amb projecte seleccionat, tant de KA1 com de KA2, que encara està oberta a la xtec la inscripció a activitats de formació, on trobareu dos Seminaris de coordinació per a projectes KA1 i KA2 (Sectors Escolar i d’Adults):

9000110542 Formació per la implementació i seguiment de projectes Erasmus+ KA1 acceptats a la convocatòria 2020

9000130542 Formació per la implementació i seguiment de projectes Erasmus+ KA2 acceptats a la convocatòria 2020

Parlament europeu. Subvencions per promoure la participació ciutadana en temes europeus

Imatge del Parlament Europeu

El Parlament Europeu ha obert una nova convocatòria de subvencions per al cofinançament d’accions de promoció del coneixement sobre l’activitat de la Unió Europea entre els ciutadans. Es podria arribar a cobrir fins a un màxim de 80% del pressupost de la proposta, que s’haurà de presentar abans del 30 de setembre.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.