Intercanvi professional entre Catalunya i Canadà

El programa d’intercanvi de professorat entre Catalunya i la província d’Alberta (Canadà) és realitza en col·laboració amb l’Associació de Professors d’Alberta i és una oportunitat única per conèixer un altre sistema educatiu, millorar en les competències comunicatives i metodològiques, i a la vegada, permet conèixer la cultura i els costums del ps que es visita.

Els intercanvis tenen una durada de dues setmanes i coincideixen normalment amb les vacances del professorat d’Alberta (Spring break) i Catalunya (Setmana Santa), per la qual cosa la participació no implica necessàriamnet l’absència al lloc de treball. L’allotjament  és a casa de la persona assignada com a partner de l’intercanvi. L’observació a l’aula i l’estada al centre educatiu és també el del company/a d’intercanvi. Així mateix, el centre educatiu s’ha de comprometre a faciliatr la participació del docent visitant en les activitats del centre.

Cadascuna de les parts allotjarà al company d’intercanvi i facilitarà l’accés al centre educatiu on desenvolupa la tasca docent. També es poden organitzar visites culturals, excursions, etc. en el temps d’oci segons els interessos d’ambdues parts. 

El programa d’intercanvi professional no cobreix el cost del viatge ni de l’estada. Des del Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen oferim  suport previ i posterior a l’intercanvi.

Més informació a erasmusplus@xtec.cat