Formació

eTwinning brinda diferents possibilitats per a la formació dels docents, tant per a l’ús de la plataforma com en altres aspectes relacionats amb el desenvolupament professional del professorat.

Coincidint  amb els torns de l’oferta general formativa del Departament d’Educació, el Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen (SLEO) en coordinació amb els Serveis Territorials ofereix anualment els cursos següents:

  • Obrim un projecte eTwinning –  Curs semipresencial de 15 hores adreçat a docents que vulguin començar un projecte eTwinning; el registre a la plataforma, l’entorn de treball eTwinning, la cerca de socis, els projectes…
  • eTwinning: taller d’aprofundiment – Curs semipresencial de 15 hores adreçat a docents que vulguin aprofundir en les possibilitats de la plataforma eTwinning; les possibilitats del Twinspace, elaboració i qualitat dels projectes col.laboratius….

Per consultar l’oferta actual, poseu la paraula “etwinning” a l’apartat “Nom de l’activitat” del cercador d’activitats de la Formació XTEC.

El Servei Nacional de Suport també ofereix tot un seguit d’activitats de formació en línia en què es treballen conceptes fonamentals relacionats amb eTwinning i la innovació educativa. En general, s’organitzen cursos tutoritzats i cursos massius oberts en línia de diferents tipus (MOOC, NOOC, SPOOC).