Conferència internacional BOOST YOUR CLIL in VET

La introducció de la metodologia de l’Aprenentatge Integrat de Continguts en Llengües estrangeres (AICLE) en la formació professional pot tenir nombrosos avantatges. Des del compromís dels estudiants fins a una major capacitat per treballar en contextos multilingües, l’impacte de l’aplicació d’aquest enfocament en el foment de l’adquisició de llengües estrangeres i la innovació en l’aprenentatge de llengües. Des del programa mobilitatfp la DGFPIERE participa com a soci en el projecte BOOST for CLIL  amb l’objectiu clau de millorar la competitivitat i ocupabilitat dels estudiants de formació professional en un mercat europeu i mundial.

Dins d’aquest projecte, la conferència europea “Boost your CLIL in VET” tindrà lloc via telemàtica el dimecres 3 de Març a les 15h i reunirà experts en el camp i a parts interessades clau, marcant un punt d’inflexió per a la metodologia AICLE i la seva aplicació a diferents àrees educatives.

L’esdeveniment es dividirà en dues parts, permetent la reflexió intel·lectual i l’intercanvi entre experts, així com un enfocament pràctic per als professors que vulguin implementar la metodologia:

15:00-16:00 h. Innovació des de dins: un enfocament europeu de la metodologia AICLE a la formació professional.
16:15 – 17:30 h. Formació pràctica: el MOOC Boost for CLIL per a professors i formadors d’idiomes.

Us podeu inscriure aquí.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>