ES BUSCA CENTRE D’FP CATALÀ PER A UN PROJECTE KA2 – SECTOR AUTOMOCIÓ

PROJECTE KA2 DESTINAT A CENTRES DEL SECTOR DE L’AUTOMOCIÓ SOBRE LES SOLUCIONS MÉS INNOVADORES EN DIGITALITZACIÓ DELS ESTUDIS D’FP D’AUTOMOCIÓ

El projecte té la intenció de donar suport a l’adopció d’enfocaments innovadors i tecnologies digitals per part dels centres d’FP de doble manera. En primer pas del projecte, es desenvoluparà una enquesta per analitzar la pràctica d’FP digital desenvolupada des de l’esclat de la pandèmia, que utilitzarà per crear un repositori d’exemples concrets de bones pràctiques en l’àrea d’FP d’automoció. En un segon pas, el projecte es basarà en els coneixements d’aquesta anàlisi per proporcionar recomanacions generals sobre els principis de l’FP digital de qualitat, i així, desenvolupar i provar un curs de formació transnacional per a professors i formadors.

Per fer-ho, el projecte es basarà en l’experiència compartida i complementària d’un consorci que reflecteix la varietat de l’FP a tota Europa. Tot i que el focus principal estarà en el suport pedagògic als professors i formadors que s’enfronten a la gran tasca de l’ensenyament i aprenentatge digital i a distància, el projecte també destacarà els factors externs que faciliten l’aparició d’aproximacions digitals innovadores.

En definitiva, el projecte donarà suport als professionals de l’FP a capitalitzar la seva experiència COVID-19 en el desenvolupament de pràctiques innovadores addicionals. Fomentarà l’ús innovador de les tecnologies digitals i donarà suport als centres d’FP en la gestió de la ‘nova normalitat’ mitjançant el desenvolupament de solucions adequades per a la formació híbrida. En fer-ho, el projecte té la intenció de contribuir a fer l’FP més digital, ja que aquesta és un mitjà crucial per superar les conseqüències econòmiques i socials de la crisi de la COVID-19. Si s’aprova, tindrà una durada de 18 mesos.

Si esteu interessats en participar-hi, escriviu a: maria.pascual@gencat.cat

ENS CAL UNA RESPOSTA ABANS DEL PROPER DIVENDRES 15 DE MAIG DE 2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>