A view from a window

Imatge de l'entrada del projecte a la plataforma eTwinning

 

l’Anna Masferrer, especialista d’anglès de Cicle Superior de l’Escola Angeleta Ferrer de Mataró http://www.angeletaferrer.org/  ens mostra el projecte que estan compartint amb una escola d’Islàndia https://reykjavik.is/stadir/vesturbaejarskoli.

 

 

A l’escola ja fa anys que es treballa un projecte eTwinning per curs a cinquè i a sisè de primària. Generalment són projectes d’intercanvi d’informació. Solen tenir unes fases molt marcades: primer intercanvi d’informació general com ara situació geogràfica, cultura i costums, gastronomia i folklore… per arribar a un intercanvi més personalitzat entre alumnat d’una escola i l’altra. Hem treballat amb escoles de Turquia, Grècia, Bòsnia-Hercegovina, República Txeca i Islàndia.

Enguany, i a causa del context de confinament en el qual ens trobem, hem engegat un projecte que hem decidit ni tancar-lo ni limitar-lo. El portem a terme paral·lelament al confinament dels nostres alumnes. I, a mesura que desenvolupem una proposta, en decidim una altra. Sempre en consens entre els alumnes d’una escola i els alumnes de l’altra i, tenint en compte els seus interessos i ganes de fer.

Les àrees implicades en aquest projecte són: la llengua anglesa i l’ensenyament TAC.

El twinspace del projecte és:

https://live.etwinning.net/projects/project/219404

De moment, aquestes han estat la primera i la segona fase del projecte:

  1. Intercanvi de fotografies acompanyades d’un breu text sobre què veiem a través de la nostra finestra durant el confinament.

https://issuu.com/home/published/a_view_from_a_window4.pptx

https://issuu.com/home/published/a_view_from_a_window3.pptx

https://issuu.com/home/published/a_view_from_a_window2.pptx

https://issuu.com/home/published/a_view_from_a_window.pptx

 

  1. Intercanvi de receptes de cuina que haguem dut a terme durant el confinament.

(L’estem portant a terme actualment, així que encara no puc penjar l’enllaç)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>