Inscripció a la Sessió Informativa Erasmus+Esport 2021

Us informem que la Education, Audiovisual and Culture Executive (EACEA) de la Comissió Europea ha programat pels propers dies 23 i 24 de març, la sessió informativa anual del Erasmus+Esport 2021, el programa d’ajuts europeus en l’àmbit de l’esport. A diferència dels anys anteriors, l’InfoDay Erasmus+ Esport 2021 es farà en dos dies i, donada la situació actual provocada per la pandèmia de la COVID es preveu que sigui de forma virtual, per streaming amb traducció a diversos idiomes. El registre d’inscripcions ja està obert. A l’enllaç https://www.eacea.ec.europa.eu/news-events/events/online-erasmus-sport-info-day_ podeu veure el programa complert, tramitar la vostre inscripció i fer-ne el seguiment.

Si teniu interès en conèixer les possibilitats de finançament de projectes esportius que ofereix la Comissió Europea, assistir a InfoDay esdevé una bona oportunitat per informar-vos de la convocatòria que es publicarà enguany (entitats destinatàries, instruments, condicions, procediments, pressupost, …). La participació en la jornada permet conèixer projectes de primera mà, establir contactes amb entitats europees i fer xarxa.

Per altre banda, us animem a visitar l’enllaç on podeu conèixer exitosos projectes Erasmus + Esports que tenen participació activa d’entitats catalanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>