Oferta Formativa per la Internacionalització de l’Educació

L’oferta formativa que us vol facilitar l’accés a la internacionalització dels vostres centres educatius ja està publicada dins l’apartat de Formació general del professorat de xtec. En aquest enllaç trobareu les formacions que s’ofereixen a tot el territori en aquests moments. Recordeu que el període d’inscripció per gran part de les activitats és del 13 al 26 de setembre.

Per ajudar-vos a triar, aquí us expliquem algunes de les possibilitats que hi trobareu:

🔴 Erasmus+: Destaquem que el dia 30 de setembre es farà una jornada de difusió del nou programa Erasmus+ 2021-27 per donar a conèixer les possibilitats que ens ofereix. En aquest cas la inscripció ‼ja està oberta. També hi ha les formacions habituals per ajudar a la implementació dels projectes que ja us han concedit o per sol·licitar-ne de nous. Ja hi ha formació per als nous KA120, KA121, KA122 i KA2.

🔵 eTwinnig: No es pot negar que aquests projectes col·laboratius online han estat una finestra oberta al món en aquests moments de pandèmia. Tant els que us vulgueu iniciar com els que demaneu  anar més enllà trobareu formacions que us poden ajudar a seguir el vostre camí dins d’eTwinning. Vegeu tota la informació en aquest mateix web a eTwinning; formació 1r Torn 2021-2022.

⚫ Els centres que acolliu un auxiliar de conversa aquest curs us podeu inscriure a la formació que correspon al vostre Servei Territorial. En aquest cas és una formació limitada als centres i auxiliars que estan dins del programa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>