R4H: Restaurant4Homeless

Infografia amb informació del projecte

 

La M.Isabel Vila Figueroa, docent de l’Institut Ronda de Lleida ens proposa aquest projecte que està duent a terme amb el seu alumnat del  CFGS d’Integració Social.

“…activitats de reflexió orientades a com la COVID-19 està determinant la vida de les persones més vulnerables de la nostra societat.”

 

 

 

 

“Des del Cicle Formatiu de Grau Superior de l’Institut Ronda, estem treballant en aquest projecte d’inclusió social amb l’objectiu de fer visible un col·lectiu que moltes vegades és invisible, les persones sense sostre i sense casa,  i  promoure iniciatives encaminades a la seva  inserció sociolaboral.

El tema del projecte i l’especial incidència de la situació actual en aquest grup d’intervenció, ens ha conduit a activitats de reflexió orientades a com la COVID-19 està determinant la vida de les persones més vulnerables de la nostra societat. Pensem que és una bona manera de relacionar la nostra vivència personal de la realitat actual amb la temàtica de treball, connectar amb les emocions d’aquestes persones, i relacionar-ho tot amb la proposta del projecte.

Les competències treballades son:  Comunicació en llengua estrangera i llengua materna, competència digital, aprendre a aprendre, competències interpersonals, interculturals i socials, competència cívica, emprenedoria i expressió cultural.”

 

Twinspace del projecte: https://twinspace.etwinning.net/92651

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>