Reconeixement d’innovació de projectes Erasmus+ i eTwinning

El Departament d’Educació, a través de la Sub-direcció General de Plurilingüisme, i en col·laboració amb el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE), ha elaborat una proposta de reconeixement de crèdits d’innovació per al professorat no universitari que participa en projectes Erasmus+, amb l’objectiu d’unificar el sistema de reconeixement per la participació en les diferents accions del Programa, en terme d’hores i crèdits d’innovació. De la mateixa manera, el Ministeri d’Educació i Formació Professional i les comunitats autònomes han elaborat una proposta de reconeixement de crèdits d’innovació per al professorat no universitari que participa en projectes eTwinning.

Trobareu els requisits de participació i tota la informació necessària a l’apartat de Projectes Educatius al Portal de centre. El període per presentar les sol·licituds acaba el 2 de març de 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>