Reconeixement Innovació projectes Erasmus+ (llistat definitiu)

Al Portal de centres s’ha publicat el llistat definitiu de projectes que han estat admesos, no admesos o exclosos a la  convocatòria de 2021 per al reconeixement de la innovació pedagògica en l’àmbit de projectes Erasmus+ (sector escolar i persones adultes).

Recordem que en aquesta convocatòria podien sol·licitar el reconeixement de la innovació els centres que han implementat un projecte Erasmus+ a partir del curs 2014 i que no hagin estat reconeguts prèviament pel Departament d’Educació.

Un cop resolta la convocatòria es procedirà a publicar la resolució de docents a qui es reconeix la innovació, els projectes Erasmus+ en el marc dels quals s’obté el reconeixement i el nombre de crèdits d’innovació obtinguts.

Podeu trobar més informació sobre el reconeixement d’innovació dels projectes Erasmus+ i eTwinning al Portal de centres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>