Experimentem amb la llum, traslladem objectes reals al món digital i programem amb Scratch en el nou taller virtual del Citilab!

Creativitat, experimentació, creació d’històries jugant amb la llum i programació amb Scratch

Els participants d’aquesta nova activitat familiar i virtual del Citilab es divertiran i experimentaran fent servir objectes del món real, tot jugant amb la llum i la projecció d’ombres des de casa. Després, amb les fotografies resultants d’aquesta experimentació amb la llum i les ombres, es traslladaran al món virtual i crearan la seva pròpia història animada a través de la programació visual per blocs amb Scratch.

El taller del Citilab versiona la iniciativa original impulsada per Fab Lab Barcelona, ‘Jugant amb la llum’, que va néixer el març del 2020 com un projecte escolar i que ha tingut ressò internacional (#LightUpOurDays a les xarxes socials). Arrel de la pandèmia, ‘Jugant amb la llum’ es va convertir en una proposta per experimentar amb la llum (generant formes, colors i figures), treballant la creativitat i l’aprenentatge en comunitat de forma virtual, des de casa.