Ja estan publicades les bases dels concursos mSchools Student Awards!!!!!!!!

Schools Student Awards Certamen que premia la tasca que duen a terme els alumnes dins el programa mSchools, reconeguent la feina desenvolupada pels participants dels concursos App Education (3r i 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius), Mobile History Map (Primària i Secundària) i Scratch Challenge (3r, 4t, 5, i 6è Primària; 1r i 2 d’ESO).… Llegeix més»

ATENCIÓ AVÍS IMPORTANT CANVI DE DATA DEL TALLER DEL dissabte 9 de novembre al DISSABTE 16 DE NOVEMBRE Taller d’Scratch Day al Movistar Centre. T’esperem!!!!

L’objectiu del taller és el treball pràctic amb Scratch. Treballarem la programació amb Scratch resolent reptes plantejats proporcionant estratègies i recursos per a resoldre’ls. Es plantejaran tres tallers simultanis: un de nivell bàsic/inicial, un altre nivell de consolidació i un altre de nivell avançat. Al formulari que us enllaceu podeu triar en quin voleu participar. … Llegeix més»

Aquest dissabte 27 d’abril a Lleida la VIII Jornada d’Inclusió Digital!!

Lleida acollirà a professionals de l’educació disposats a compartir experiències i coneixements on la tecnologia juga un paper important per a la participació i els aprenentatges valuosos d’infants, joves i adults. Tots vol dir tots.

La Jornada és un espai per compartir, reflexionar i aprendre entre iguals a partir d’experiències, tallers i fires on es minimitzen les barreres a l’aprenentatge i es promouen oportunitats d’èxit per a TOTHOM.… Llegeix més»