Formació

eTwinning brinda diferents possibilitats per a la formació dels docents, tant per a l’ús de la plataforma com en altres aspectes relacionats amb el desenvolupament professional del professorat.

Coincidint  amb els torns de l’oferta general formativa del Departament d’Educació, el Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen (SLEO) en coordinació amb els Serveis Territorials ofereix anualment els cursos següents:

  • Obrim un projecte eTwinning –  Formació en línia de 20 hores adreçada al professorat que vulgui començar a participar o crear un projecte eTwinning; el registre a la plataforma, l’entorn de treball eTwinning, la cerca de socis, els projectes…
  • eTwinning: taller d’aprofundiment – Formació en línia de 20 hores adreçada al professorat que vulgui aprofundir en les possibilitats de la plataforma eTwinning; les possibilitats del Twinspace, elaboració i qualitat dels projectes col·laboratius, etc.
  • eTwinning/Eramsus+ – Formació en línia de 20 hores per al professorat prèviament registrat a eTwinning, amb coneixement de la plataforma i que el seu centre estigui participant (o tingui previst participar) en projectes Erasmus+.
  • eTwinning CETE+ – Formació en línia de 20 hores per al professorat i personal dels Serveis Educatius participants en el Consorci Erasmus+ del departament d’Educació

Per consultar l’oferta actual, poseu la paraula “etwinning” a l’apartat “Nom de l’activitat” del cercador d’activitats de la Formació XTEC.

El Servei Nacional de Suport també ofereix tot un seguit d’activitats de formació en línia en què es treballen conceptes fonamentals relacionats amb eTwinning i la innovació educativa. En general, s’organitzen cursos tutoritzats i cursos massius oberts en línia de diferents tipus (MOOC, NOOC, SPOOC).

Aquí trobareu l’oferta de la formació a la plataforma ESEP