MATERIALS ALEXANDRIA

Alexandria és una gran biblioteca de recursos educatius digitals creats i seleccionats per docents de diverses àrees i nivells educatius, organitzats en aules virtuals que es poden traslladar directament a l’espai Moodle del vostre centre per adaptar-les i començar a utilitzar-les amb els alumnes.

 

Aquests cursos abasten la programació curricular de diversos ensenyaments. Es poden desenvolupar de forma presencial a l’aula i també poden ser especialment útils en cas de confinament, per treballar-ne els continguts de forma telemàtica.

Per usar els cursos cal baixar els fitxers de còpia de seguretat corresponents des de la fitxa dels cursos i importar-los en el Moodle del vostre centre. Els espais Moodle d’Àgora/Eix disposen d’un importador directe que no requereix fer cap descàrrega ni pujada de fitxers.

A l’enllaç trobareu molts recursos que podeu fer servir en els centres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>