CFA Manuel Sacristán i la certificació ISO 9001

El CFA Manuel Sacristán va assolir el passat 19 de maig la certificació ISO 9001, de qualitat i millora contínua. L’empresa auditora els ha felicitat per la coherent implantació de la norma a la tipologia de centre i pel bon assegurament que fan del servei als diferents ensenyaments. Amb l’objectiu d’oferir una formació de qualitat, el centre es va incorporar fa uns cursos a la xarxa de centres del Projecte de Qualitat i Millora Contínua, que apliquen un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma internacional ISO 9001.

Es tracta del primer centre de formació d’adults públic de Catalunya en obtenir la certificació i que, a més a més, participa en qualitat d’oient en el Projecte de Qualitat i Millora Contínua del Departament d’Educació.

Podeu consultar la notícia publicada al web del centre en aquest enllaç.

Des del Servei d’Educació al Llarg de la Vida volem traslladar les nostres felicitacions a tot l’equip docent per la feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>