Per què volem transformar-nos? 3a sessió Comunitat de Centres Facilitats

 

La Comunitat de Centres Facilitats del Laboratori de Transformació Educativa s’havia de retrobar el dimecres 10 de març, de 17:00 a 19:30 hores, amb la ponència de Juan Domingo Farnós, que ens hagués argumentat la necessitat de transformació dels centres, i del sistema educatiu mateix, posant el focus en els següents aspectes:

      • La perspectiva sociocultural de l’educació per afrontar els nous reptes.
      • El rol dels centres educatius com a motors de canvi.
      • L’aprenentatge en xarxa, una necessitat per a la transformació educativa.
      • L’educació disruptiva.

 

 

En Juan Domingo Farnós és investigador, comunicador i divulgador de Learning and Technologies, e-Learning, Mobile learning, educació, i intel·ligència artificial. És llicenciat en Geografia, en Història i en Psicopedagogia, Master en E-learning i gestió del coneixement.

Malauradament, la sessió no es va poder realitzar per problemes de connectivitat del ponent, alienes al Departament d’Educació, i l’organització va decidir posposar la jornada, que havia de seguir el següent format:

 

Primera part (17:00 – 18:00)
          • Presentació
          • Per què volem transformar-nos? Juan Domingo Farnós (@juandoming)
          • Taula rodona (durant la taula rodona es respondran les preguntes formulades a través del xat de youtube)
Segona part (18:15 – 19:30) Espai de discussió dels centres facilitats en 8 sales simultànies
          • Discussió sobre 4 preguntes de reflexió formulades per En Juan Domingo Farnós.
          • Valoració final.

 

 

En un primer moment es va fer la proposta de posposar aquesta trobada i fer-la coincidir amb la comunitat de centres avançats, que estava prevista pel dimecres 17 de març. L’organització, però, fent atenció al calendari escolar, ha valorat que a dues setmanes de les vacances de Setmana Santa i amb diferents fronts oberts és millor, aquest segon trimestre, no fer cap nova trobada de comunitat, ni la de centres Facilitats, ni la de centres Referents del Laboratori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>