12 nous centres Referents del Laboratori

 

El Laboratori de Transformació Educativa dona la benvinguda als 12 centres que s’incorporen el proper curs 2021 – 2022 a la Comunitat de Centres Referents del Laboratori.

Els nous centres referents són:

Ser un centre referent del Laboratori implica haver dut a terme un procés singular i reeixit de transformació que, amb la complicitat de tota la comunitat, ha estat capaç de formular i acomplir un nou enfocament educatiu, redissenyar l’organització i gestió del centre, implementar noves metodologies d’aprenentatge i de treball en xarxa, i desenvolupar ecosistemes educatius, per donar resposta a les necessitats del seu alumnat. A més, els centres referents han hagut de consolidar com a cultura de centre els processos de transformació educativa i, per tant, com a organitzacions que aprenen, es troben més capacitats per a la detecció precoç de noves necessitats i donar resposta a paradigmes educatius futurs.

La seva relació amb el Laboratori i amb el PAcTE s’orienta a dues finalitats:

R+D+I: experimentació in situ, que ha de permetre definir el marc de referència de qualitat educativa i desplegar l’article 85 de la LEC respecte dels Centres de Referència.

PAcTE: model de qualitat educativa del Laboratori vers els altres centres.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>