Centres PAcTE / ExC

 

Us fem saber que ha estat publicada la Resolució per la qual es fa pública la llista de centres seleccionats al programa d’innovació PAcTE Programa d’Acceleració de la transformació educativa / Eines per al canvi:

 

 

L’equip de coordinació del Laboratori de Transformació educativa us donem la benvinguda al Programa d’acceleració de la transformació educativa PAcTE/ExC i a la Comunitat de centres del PAcTE, una comunitat de 157 centres.

Els propers tres cursos gaudireu de les eines i estratègies que us proposa el Programa per tal d’ajudar-vos a transformar el vostre centre i a assolir el grau de qualitat educativa que voleu oferir als vostres alumnes.

L’horitzó comú de canvi educatiu que està desenvolupant el Departament d’Educació i el Laboratori de Transformació Educativa parteix d’una concepció inclusiva i orientadora de l’educació que, ha de representar una transformació personalitzada dels centres i global del sistema educatiu.

El Laboratori planteja la transformació a nivell d’organització i gestió del centre, de metodologia i pràctiques d’aprenentatge/avaluació centrades en la persona que aprèn, i de treball en xarxa dins i fora del centre, afavorint un ecosistema educatiu permeable.

Al llarg dels tres cursos previstos pel programa podreu adaptar el protocol de canvi a la realitat del vostre centre. Per tant, l’aprenentatge i la transició d’una fase a l’altre serà personalitzada, adaptant-se a la vostra realitat i proposant l’actualització cíclica en el paradigma de la millora continuada​.

Algunes de vosaltres ja heu participat de la iniciativa del Laboratori, d’altres us iniciareu el curs vinent com a centre del PAcTE, en ambdós casos volem aprofitar per orientar-vos en aspectes diversos:

✏ La Plataforma del Laboratori és l’espai online on trobareu tota la informació, documentació, eines i recursos elaborats dins el marc del Laboratori.

✏ El mes de setembre rebreu un correu de l’equip del Laboratori convocant-vos a la primera sessió de la comunitat de centres del PAcTE.

✏ La persona Facilitadora que us acompanyarà al llarg del curs contactarà amb vosaltres el mes de setembre.

✏ Us podeu adreçar a nosaltres si teniu algun dubte o neguit que voleu aclarir abans de les reunions.

 

 

Aprofitem per desitjar-vos molt bon tancament de curs i unes merescudes vacances d’estiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>