Recerca de nous models organitzatius, metodològics i de treball en xarxa. Projecte Pilot d’Educació Híbrida

El Claustre Obert és una iniciativa integrada en el Pla d’acció Centres Educatius en Línia sorgida en plena emergència educativa generada per la Covid-19 i que té com a objectiu compartir les experiències de la comunitat educativa en relació amb l’educació en línia. Els nous webinars de Claustre Obert per al curs 2020-21 segueixen donant veu als docents amb l’objectiu d’oferir eines, recursos i estratègies als centres, i venen carregats de noves propostes per treballar de forma híbrida i a favor de mantenir un aprenentatge competencial i actiu per part de l’alumnat, amb el suport de les eines digitals.

 

 

Al webinar número 3, publicat el 3 d’octubre, l’Institut Pla Marcell de Cardedeu, centre referent del Laboratori de Transformació Educativa, explica què és la transformació educativa, què és l’educació híbrida i per què ha acceptat formar part del Pla Pilot d’Educació Híbrida que impulsa la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital des del Laboratori de Transformació Educativa. Cliqueu a sobre de la imatge per accedir al webinar.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>